Events

Bekijk hier de aankomende evenementen van HorseConnect
DATA SEMINARS 2019

Let op! Ben jij een paardenprofessional? Blok dan de volgende data in je agenda:

  • 9 februari
  • 18 mei
  • 19 oktober

Op deze 3 data zijn de seminars in 2019. Nadere informatie over de seminars vind je tegen die tijd op facebook of op deze pagina. Blijf ons dus volgen!

HORSECONNECT SEMINAR FASCIA & TRAINING

19-10-2019

Zet 19 oktober alvast met koeienletters in je agenda want het belooft weer een erg interessante dag te worden!

 

Fascia, oftewel bindweefsel, zit in het hele lichaam en beïnvloed alle structuren waaruit het lichaam bestaat. De invloed en de functie van fascia is groter dan we langere tijd gedacht hebben.

 

Dit seminar is een aanvulling (en vervolg) op ons eerdere seminar over fascia. Wat is er namelijk belangrijk zodra de fascia is behandeld en losgemaakt? Juist, de training! Training is van essentieel belang voor de effectiviteit van je behandeling.

 

Hoe kan je als professional eigenaren helpen om zélf de fascia van hun paard goed te houden of te verbeteren? Welke rol speelt de training en de ruiter daarin? Hoe beïnvloedt de ruiter het paard en visa versa? Op al deze vragen geven wij tijdens dit seminar antwoord. Daarnaast komen o.a. aan bod: fasciale lijnen, hun mogelijkheden en onmogelijkheden, belangrijke aandachtspunten in de training voor zowel de ruiter als het paard.

 

Leandra Theunissen (Paardenosteopaat EDO, biomechanisch instructeur, auteur van ‘Van ruiter… naar trainer!’ en humaan osteopaat i.o.) verzorgt samen met Niels Derks (humane cesartherapeut, manueel therapeut, sportmasseur en orthomoleculair therapeut) een mega interessante dag voor ons waarin we aan de slag gaan met het trainen van de fascia van ruiter en paard.

horseconnect-seminar

KOSTEN & LOCATIE
€25,- voor HorseConnect leden
€75,- voor niet-leden
Prijzen zijn excl. BTW. inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee, versnaperingen en borrel!

 

Het seminar vindt plaats op de Lingehoeve in Lienden.

 

ADRES:

 Veldstraat 3a
4033 AK Lienden

 

KOM JIJ OOK?
Ben jij paardenprofessional – geen lid van HorseConnect – en wil jij dit seminar absoluut niet missen? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar: online@horseconnect.nl.