Events

Bekijk hier de aankomende evenementen van HorseConnect
DATA SEMINARS 2019 BEKEND!

Let op! Ben jij een paardenprofessional? Blok dan alvast de volgende data in je agenda:

  • 9 februari
  • 18 mei
  • 19 oktober

Op deze 3 data zijn de seminars in 2019. Nadere informatie over de seminars vind je tegen die tijd op facebook of op deze pagina. Blijf ons dus volgen!

Horse Event

16-09-2018

Op zondag 16 september is HorseConnect aanwezig op Horse Event. Wij delen een stand samen met onze partner Metazoa. Kom jij ook naar Horse Event? Dit jaar wordt Horse Event georganiseerd op evenementenlocatie Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Seminar #3 – Zadels

29-09-2018

De zomervakantie is weer voorbij, dus is het tijd voor een nieuw HorseConnect Seminar. Zoals bij elk seminar hebben we weer een mooi onderwerp: dit keer verdiepen we ons de hele dag in zadels.

 

In je werk als paardenprofessional krijg je waarschijnlijk regelmatig vragen over zadels. En als therapeut en instructeur is het natuurlijk belangrijk dat je ook naar het zadel kijkt. Heel veel paardenprofessionals hebben al een goede kijk op zadels, maar soms is het net wat ingewikkelder dan het lijkt. Soms zie je wel dat er iets niet lekker gaat, maar kun je er je vinger niet op leggen.

 

Ben jij bekend met alle zadels en alle mogelijkheden? Hoeveel weet jij van luchtzadels of boomloze zadels? En ben je een beetje bekend met westernzadels? Wat zijn daar de belangrijke punten van bij het beoordelen van pasvorm en ligging? Het HorseConnect Zadel Seminar is een mooie kans om jouw kennis over deze zadels te vergroten en natuurlijk een mooie gelegenheid om weer te netwerken met andere paardenprofessionals.

 

Sprekers

Mariska gaat ons in haar lezing meenemen in de wereld van de luchtzadels. Het ene luchtzadel is het andere luchtzadel niet en Mariska vertelt ons op deze dag over de verschillende systemen, welke merken er zijn en wat de voor en nadelen van dit soort zadels zijn.

 

De tweede spreker van dit seminar is Angelique van Voorst van Skyriding. Zij neemt ons mee in de wereld van het boomloze zadel. Er bestaan namelijk vele merken boomloze zadels, maar waar moet je bij deze zadels nou op letten?

 

De derde spreker is Caroline Janssen- Hardam van Flevo Horse Support, ze geeft een interessante lezing over westernzadels, met zowel een stuk theorie als praktijk.

 

zadel-seminar

Locatie

Het derde HorseConnect seminar van 2018 vindt plaats op 29 september in Uddel, bij Paardenverzorgcentrum de Wildtshof. Dit keer mede georganiseerd door onze connectie Mariska van Oest (Zadelhulp). Mariska is een zeer ervaren zadelpasser/maker en heeft voor ons een heel mooi programma met zowel theorie als praktijk gemaakt.

Kom je ook?

Heb je interesse om te komen? Stuur dan een mail naar info@horseconnect.nl, in deze mail kun je je interesse aangeven. Vergeet niet om even, indien je geen connectie bent, je professie te vermelden aangezien deze dag alleen voor paardenprofessionals is.

Kosten: 80 Euro (excl. BTW) inclusief koffie/thee, een heerlijke lunch en borrel. Connecties zijn gratis.