Events

Bekijk hier de aankomende evenementen van HorseConnect
DATA SEMINARS 2019 BEKEND!

Let op! Ben jij een paardenprofessional? Blok dan alvast de volgende data in je agenda:

  • 9 februari
  • 18 mei
  • 19 oktober

Op deze 3 data zijn de seminars in 2019. Nadere informatie over de seminars vind je tegen die tijd op facebook of op deze pagina. Blijf ons dus volgen!

HORSECONNECT FASCIA SEMINAR

09-02-2019

Het eerste HorseConnect seminar van 2019 staat geheel in het teken van fascia. Dit interessante, fascinerende weefsel bekijken we deze dag vanuit allerlei verschillende kanten. Wat is fascia eigenlijk, welke soorten heb je en wat doet het? Welke factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid van de fascia? En hoe kunnen we fascia het beste behandelen?

 

Met allerlei professionals duiken we deze dag diep in de wereld van fascia. Er is genoeg ruimte voor interessante vraagstukken en discussies, en in de middag combineren we de theorie met de praktijk. Oftewel, een dag die je als paardenprofessional absoluut niet mag missen!

 

Programma:

V.a. 9:30 – Inloop
10:00 – 11:00 ‘Wat is fascia?’ – Mariska Versteeg (osteopaat)
12:00 – 12:30 ‘De systemische/energetische invloed op fascia’ – Eduard Deckers (systemisch dierenarts)
12.30 – 13:30 Uitgebreide, gezonde lunch
13:30 – 15:00 ‘De oplossing: Hoe behandel je fascia?’ – Emma Blijdenstein (dierenfysiotherapeut, chiropractor & osteopaat i.o)
15:15 – 16:15 Workshops in de praktijk door Mariska Versteeg & Emma Blijdenstein
V.a. 16:15 – Borrel

 

Onderwerpen waar we tijdens de lezingen & workshops op induiken zijn o.a.: myofasciale ketens, fasciale spanning, herkenningspunten fasciale spanning (theorie & praktijk), invloed van emoties, voeding en training, behandeltechnieken en -methodes, palperen en praktische oefeningen voor ontspannen fascia.

Locatie

Het eerste HorseConnect seminar van 2019 vindt plaats op 09 februari in Lienden, bij dierenkliniek De Lingehoeve.

 Veldstraat 3a
4033 AK Lienden

Kosten
€25,- voor HorseConnect leden
€75,- voor niet-leden
Prijzen zijn excl. BTW en inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee, versnaperingen en borrel!

 

Kom je ook?
Ben jij paardenprofessional, geïnteresseerd in HorseConnect (nog geen lid) en wil jij dit seminar absoluut niet missen? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar: online@horseconnect.nl. Je ontvangt dan instructies voor het bestellen van een ticket.