Events

Bekijk hier de aankomende evenementen van HorseConnect
DATA SEMINARS 2019

Let op! Ben jij een paardenprofessional? Blok dan de volgende data in je agenda:

  • 9 februari
  • 18 mei
  • 19 oktober

Op deze 3 data zijn de seminars in 2019. Nadere informatie over de seminars vind je tegen die tijd op facebook of op deze pagina. Blijf ons dus volgen!

HORSECONNECT SEMINAR
DE MULTIDISCIPLINAIRE KIJK OP HET PAARD

18-05-2019

Het seminar van 18 mei steken we in een geheel ander jasje! Deze dag leren we namelijk vooral in en door de praktijk. We kijken multidisciplinair naar 4 combinaties en wisselen veel met elkaar uit. Wat zien we? Wat valt op? Wat heeft dit paard nodig? Hoe beweegt het? Door met elkaar naar verschillende combinaties te kijken verbreden we onze blik en leren we inschatten wat er (nog meer) nodig is om het paard zo goed mogelijk te helpen. Iedere professional kijkt immers vooral vanuit zijn of haar eigen bril.

 

Hoe ziet deze dag eruit?
4 trainers zullen 4 combinaties begeleiden. Dankzij de grote binnenbak die we tot onze beschikking hebben kunnen er 2 combinaties tegelijk aan de slag.

De professionals delen we in vier groepen in met zoveel mogelijk verschillende beroepen per groep. Allereerst beoordelen we het paard in stand en beweging. Uiteraard bespreken we van ieder paard wat zijn/haar achtergrond is en waar de moeilijkheden in het lijf zitten. Daarnaast kijken we nauwkeurig naar het harnachement en vervolgens bespreken we met elkaar wat er nodig is om de combinatie zo goed mogelijk te helpen.

 

Trainers
De trainers die de 4 combinaties begeleiden zijn:

  • Liesbeth Jorna
  • Leandra Theunissen
  • Marjolein van den Broek
  • Laura Groen

Liesbeth begeleidt een springcombinatie, Leandra verzorgt de dressuurtraining, Marjolein geeft een grondwerkles en Laura een longeerles.

Om te meten wat er gebeurt tijdens de verschillende oefeningen gebruiken we de saddleclip en/of de hartslagmeter.

Locatie

Het seminar wordt gehouden bij accommodatie Luxool in Nijkerk. Adres: , Nijkerk

Luxoolseweg 25B
3862 WH Nijkerk

Kosten
€25,- voor HorseConnect leden
€75,- voor niet-leden
Prijzen zijn excl. BTW en inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee, versnaperingen en borrel!

 

Kom je ook?
Ben jij paardenprofessional, geïnteresseerd in HorseConnect (nog geen lid) en wil jij dit seminar absoluut niet missen? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar: online@horseconnect.nl. Je ontvangt dan instructies voor het bestellen van een ticket.