Agenda

Bekijk hier de aankomende evenementen van HorseConnect
DATA SEMINARS 2023

Save the date! Het eerste HorseConnect Seminar van 2023 is bekend:

  • Leren van longeren – 18 februari

Dit wordt het longeerseminar van 2023! Nadere informatie hierover vind je tegen die tijd op facebook of op deze pagina. Blijf ons dus vooral volgen!

HORSECONNECT SEMINAR ” LEREN VAN LONGEREN”

18-02-2023

18 februari 2023 kun je alvast in je agenda blokken! Op die dag organiseren we weer vanuit HorseConnect een super gaaf seminar in de Luxool in Nijkerk. Het seminar “Leren van longeren” is deze keer voor zowel professionals als paardeneigenaren toegankelijk! Iedereen is welkom.

Op deze onwijs interessante en leerzame dag krijg je van 6 verschillende leermeesters inzicht in hun kennis en kunde over longeren en ga je aan het einde van de dag met een heleboel kennis naar huis. Die leermeesters? Dat zijn Liesbeth Jorna, Astrid Hoppenbrouwers, Anouk Wiertz, Mireille den Hoed, Roos Bijleveld en Jente Driessen. En omdat je van die 6 verschillende leermeesters gaat beleven hoe zij longeren, heb je straks meerdere technieken om je paard in balans aan de longe te laten lopen.

Het is een dag voor zowel professionals als paardeneigenaren, op deze manier kun je makkelijk kennis maken met professionals en potentiële klanten uit jouw regio. Informatie over het programma volgt, volg ons op social media om op de hoogte gehouden te worden!

TICKETS & LOCATIE
Het seminar zal plaatsvinden op Manege Luxool in Nijkerk. Voor maar €75,- ben je de hele dag welkom. Kaartjes aanschaffen kan via deze link.

ADRES:

Luxoolseweg 25A
3862 WH Nijkerk