Beowulf Dier & Massage – Marian Buivenga Lammers

 • logobeowulf-massage-1-1
 • IMG_1207-1

Professional Categorie: Alternatieve geneeswijzen en Behandelaars

 • Over deze professional

  BEOWULF DIER & MASSAGE
  Beowulf Dier & Massage is een in Assen gevestigde praktijk voor paarden(sport)massage. Mijn werkgebied beslaat heel Noord-Nederland.

  SPORTMASSAGE
  Sportmassage is een hands-on techniek gericht op het spierstelsel van het paard met als doel dit zo optimaal mogelijk te laten functioneren en eventuele oorzaken van spierproblemen op te sporen. Massages werken ondersteunend bij stijfheid en stress, bij moeite bij ontspannen, hals strekken, stelling en buiging, correct onderbrengen achterhand en bij problemen in het rug,- en CTO-gebied.

  HOLISTISCH
  Om een paard vanuit een holistische visie te kunnen bekijken en behandelen heb ik naast mijn opleiding Paardensportmassage een aantal workshops en modules gevolgd, waaronder T-Touch, drukpuntmassage, aromatherapie, cranio-sacraal therapie en HTA. Ik zet technieken hieruit ook regelmatig in in behandelingen.

  WEBSITE en FACEBOOK
  U kunt meer informatie vinden op mijn website Beowulf Dier & Massage en op mijn Facebookpagina Beowulf Dier & Massage, waar ik regelmatig interessante artikelen op plaats.

  Tot ziens in de praktijk of op de Beowulf Dier & Massage FB-pagina!

 • Photos
 • Locatie

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.