Cynthia Verbaarschot – Muller

 • sneakpreview-2
 • Logo
 • cm-1

Professional Categorie: Alternatieve geneeswijzenProfessional Tags: gezondheid, holisme en natuurgeneeskunde

 • Over deze professional

  Al van kleins af aan droom ik ervan om dieren beter te maken. De reguliere dier- en veehouderij lag mij, na enige ervaring, niet zo maar het Silverlinde Instituut in Breda leerde mij precies wat ik zocht. In 2006 ben ik begonnen aan de studie natuurgeneeskundig diertherapeut bij Silverlinde, welke ik in 2011 met een goed resultaat afrondde.

  Sindsdien geef ik natuurgeneeskundig advies bij allerhande klachten en dieren, maar natuurlijk het paard als specialisme. Als natuurgeneeskundige help ik je niet alleen met oplossingen voor een specifieke klacht of probleem, maar ik kijk naar jouw paard in het geheel. Zo kijk ik naar hoe het paard fysiek, mentaal en energetisch in zijn of haar vel zit. Met dit totaalbeeld wordt er gezocht worden naar de oorzaak van de klacht. Afhankelijk van het dier, het ziektebeeld, de eigenaar en andere factoren (zoals de huisvesting) wordt uit een breed scala van technieken en middelen een behandelmethode bepaald. Denk hierbij onder andere aan de Bach Bloesems, kruiden, aromatherapie, homeopathie, celzouten, voeding en energetische behandelingen.

  Hiernaast kun je bij mij ook terecht voor bewegingstherapie.
  Ik werk veel met massage, TTouch, medical taping en passieve bewegingstherapie. Uiteraard stuur ik je graag door als ik denk dat een andere professional jou beter van dienst kan zijn.

  Ik geniet ervan als het paard blijvend weer terug in zijn of haar kracht komt.

 • Photos
 • Locatie

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.