Bernadette Spaak van Dierenkliniek DeZadelkamer

 • 10325632_10152428470669134_1111425708825330549_n
 • Kogelgewricht-rechts-voor
 • Bernadettespaak-2

Professional Categorie: DierenartsenProfessional Tags: paardendierenarts paard pony

 • Over deze professional

  Hallo!

  Ik ben Bernadette en ik ben dierenarts voor paard, pony en gezelschapsdieren. Naast diergeneeskunde ben ik geschoold in dry needling en acupunctuur. In de lente van 2020 ga ik beginnen met de cursus chiropractie bij de Backbone Academy in Duitsland. Door deze combinatie heb ik een brede kennis en kunde opgebouwd waarmee ik mijn patiënten efficiënt van dienst ben.

  Ruim 3 jaar heb ik met veel plezier en succes in Engeland gewerkt voor Equine Sport Vets Ltd. Als paardenarts voor sportpaarden heb ik voor de creme de la creme van paardrijdend Engeland mijn kunnen mogen laten zien. Vorig jaar ben ik terug naar Nederland gekomen, heb ik mijn dochtertje gekregen en nu werk ik vanuit mijn Dierenkliniek DeZadelkamer in Hilversum voor patiënten groot en klein in den lande.

  Erkend Paardendierenarts

  Ik ben Erkend Paardenarts en Erkend Keuringsdierenarts Paard in Engeland, tevens ben ik FEI Approved Treating Vet. Uiteraard ben ik bezig deze erkenningen ook te verkrijgen in Nederland.

  Als algemeen paardenarts zijn mijn paradepaardjes het kreupelheidsonderzoek, de klinische keuring, het onderzoek naar verminderd presteren en vind ik het goed behandelen van gebitten erg dankbaar werk. Daarnaast behaal ik met dry needling en acupunctuur verbluffende resultaten.

  Samenwerking

  Ik werk graag samen. Met dierenartsen, hoefsmeden, fysiotherapeuten, ruiters en andere professionals in de paardensport. Daarom heb ik mij aangesloten bij HorseConnect. Daarnaast ben ik aangesloten bij de volgende internationale organisaties BEVA, BSAVA en ISELP. Uiteraard ben ik volledig verzekerd. Tot slot: ik werk volgens de richtlijnen van de KNMvD en de RCVS.

 • Photos
 • Meer informatie

  Ons werkgebied is door heel Nederland. Wij werken uitsluitend op afspraak.

 • Locatie

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.