Het Lage Woud

 • EEFveenstra0991web
 • EEFveenstra1983web
 • IMG_0472
 • JWF_6990
 • logo
 • 18342645_1362278460521280_7483417830317620287_n
 • EEFveenstra2754web

Professional Categorie: Behandelaars en Trainers

 • Over deze professional

  Horsemanship

  – paard en mens in gesprek
  Het gesprek, de dialoog tussen paard en mens staat bij het Lage Woud centraal. Tweerichtingsverkeer, echte uitwisseling. Als het paard de mogelijkheid krijgt op basis van gelijkwaardigheid deel te nemen aan de conversatie, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dan kunnen jullie het overal over hebben en is geen doel meer onbereikbaar. Dan kunnen jullie samen verder groeien. Dat is waar horsemanship over gaat. En dat is waar het Lage Woud voor staat. Bezoek een inspirerende lezing, leerzame workshop of volg een intensieve training, cursus of horsemanship vakantie samen met je paard.

  Welzijn

  – lekker in je vel
  Bij het Lage Woud draait alles om het welzijn van paard en mens. Als jullie beiden happy zijn, ligt er een mooie basis om samen verder te groeien. Welzijn is een totaalplaatje: voeding, gezondheid, huisvesting, beweging, conditie, opvoeding, begeleiding. Balans is het sleutelwoord. Bij het Lage Woud kun je ontdekken en ervaren wat je zelf kunt doen om die balans te bereiken. De begeleiding, training, workshops en lezingen en osteopathische ondersteuning helpen je op weg.

  Samen leven

  – lerende gemeenschap
  Samenleven met je paard en samen leven op Lage Woud zijn onlosmakelijk verbonden. We vormen een lerende gemeenschap waarvan Eef Veenstra en Annemyke Kingma de spil vormen. Mensen vanuit verschillende disciplines, die ons gedachtegoed onderschrijven, haken aan en leveren hun bijdrage. Er is ruimte om te experimenteren en te leren van ervaringen. Samen groeien we en ontwikkelen we ons verder. En we delen onze inzichten en maken de wereld weer een beetje mooier.

 • Photos
 • Meer informatie

  Je kan bij ons terecht voor:

  Horsemanship lessen
  Intensieve trainingsperiodes
  Opleiden en heropleiden van (jonge) paarden
  Advies bij 'gedragsproblemen'
  Parelli Natural Horsemanship
  Jaaropleiding
  Horsemanship cursussen en vakanties
  Osteopathie
  Lezingen en cursussen op het gebied van paardenwelzijn
  Working student/ Stage

  We komen ook op locatie voor:

  Privélessen - Noord en Midden Nederland
  Workshops/ Lezingen - Heel Nederland
  Cursussen - Heel Nederland (en buitenland)
  Osteopathie - Noord Nederland

  Special Event!
  Masterclass Linda Live | Horses and more....
  11 - 15 oktober 2017

  Unieke kans je kennis en vaardigheden wezenlijk te verdiepen!
  Linda Parelli komt naar Het Lage Woud in Steenwijk. Van 11 tot 15 oktober neemt ze ons mee op reis in de cursus “Linda Live | Horses and more…. ”

  Vijf dagen lang kunnen we Linda de oren van het hoofd vragen. Door middel van lectures, demonstraties, simulaties en praktijk zullen we horsemanship en horse-development naar een volgend niveau tillen.

  Deze cursus is voor iedereen die wil leren, (parelli)instructeur of niet. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de volgende stap, zijn of haar horsemanship-lat omhoog wil tillen of specifieke vragen heeft, is van harte welkom.

  We zoeken in deze cursus echt de verdieping en dus nodigen we je uit voor vijf dagen. Elke dag is een vervolg op de voorgaande en het zou jammer zijn als je maar een klein stukje van de puzzel mee naar huis kunt nemen.

  De vijf thema’s – Calm, Connected, Responsive, Supple en Succesful – vormen de rode draad tijdens deze cursus.

  http://hetlagewoud.nl/linda-live-horses-and-more/

 • Locatie

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.