Paard Praktisch

 • PaardPractisch

Professional Categorie: ZadelmakersProfessional Tags: Saddle fitter

 • Over deze professional

  Ik ben Bianca Liewes, de drijvende kracht achter Paard Praktisch.

  Ik ben geboren en getogen op het platteland van Groningen en een nuchtere, no-nonsense, manier van denken en werken is me met de paplepel ingegeven. Dit behoort ook tot de kernwaarden van mijn bedrijf. Met een achtergrond in de agrarische sector, een passie voor paarden en aanvullende studies op het gebied van natuurlijke geneeswijzen voor dieren (Bach Bloesem Remedies en Fytotherapie), kan ik u op een breed vlak adviseren waar het de verzorging en het welzijn van uw paard betreft.

  De hoofdactiviteiten van Paard Praktisch richten zich echter op het gebied van zadels. Ik ben opgeleid als Master Saddle Fitting Consultant en sinds 2017 ook door de Engelse Society of Master Saddlers gekwalificeerd als Qualified Saddle Fitter.

  Naast het geven van gedegen advies, kan ik ook de meest voorkomende reparaties aan zadels op ambachtelijke wijze verrichten.

  Voortdurende ontwikkeling op het vlak van zadelpassen en het ambacht van zadelmaker is voor mij een must.Vanwege bijscholing, kennisoverdracht en niet in het minst de waardevolle contacten met collega’s is Paard Praktisch lid van de beroepsvereniging voor zadeldeskundigen www.vztd.nl en van de Engelse Society of Master Saddlers www.mastersaddlers.co.uk.

  Ik ben fitter voor Custom zadels voor de 3 noordelijke provincies en daarnaast dealer van Fairfax, Kent&Masters, Ideal, Frank Baines en Albion.

  Neem voor vragen gerust contact met me op via: info@paard-praktisch.nl of tel. 06-24882594

 • Photos
 • Locatie

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.