Gerdien van der Kooij

 • Janny-haar-paard-2
 • Nova-3-2
 • Hero-2
 • Nova-4-2
 • Logo2_Groen_DEF-1

Professional Categorie: Alternatieve geneeswijzen en BehandelaarsProfessional Tags: Osteopathie EDO Natuurgeneeskunde

 • Over deze professional
  Mijn naam is Gerdien van der Kooij

  In mijn praktijk gebruik ik mijn kennis van osteopathie (ik ben geregistreerd als Equine Osteopath E.D.O.®) en natuurgeneeskunde om uw paard op een natuurlijke manier in beweging te brengen naar een optimale bewegingsvrijheid en een betere balans.

  Osteopathie en natuurgeneeskunde zijn beide gebaseerd op het holistische principe, holisme is de overtuiging dat alles met elkaar verbonden is.
  Zo zijn alle structuren in het lijf met elkaar verbonden. En heeft de mentale- en energetische gezondheid haar reacties op het lijf van het paard en andersom.
  Maar holisme gaat verder en betrekt ook de factoren rondom het paard bij de aanpak van het probleem. Zo zijn voeding, huisvesting, beweging en het overige management erg belangrijk om fysiek, mentaal en energetisch gezond en in balans te blijven.

  Door het “probleem” grondig aan te pakken levert deze holistische aanpak geen quick-fix maar een structurele oplossing voor de kern van het probleem!

  Find it, fix it, and leave it alone. Let nature do the rest.

  Quote Andrew Taylor Still (grondlegger van de osteopathie)

  De opleiding tot natuurgeneeskundige heb ik gevolgd aan de Silverlinde te Breda. De osteopathie opleiding volgde ik aan het Vluggen Instituut in Waldfeucht (Duitsland). Regelmatig volg ik bijscholingen en ben altijd geïnteresseerd in nieuwe aanvullende technieken. Ook werk ik regelmatig samen met collega’s om kennis te bundelen en van elkaar te leren.

  Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik te werk ga? Kijk dan eens op mijn website en/of facebookpagina.

  Hopelijk tot ziens!

 • Photos
 • Meer informatie

  Werkzaam in regio Zuid Holland, Noord Holland en Noord Brabant. Woon je in een andere regio en heb je interesse in een behandeling? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

  De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 en 18:00. Zoek je buiten de openingstijden contact, spreek dan mijn voicemail in of laat een bericht achter.

 • Locatie

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.