HORSECONNECT

Over Ons

alles over HorseConnect

EEN UNIEK PLATFORM

Samenwerken is essentieel in de gezondheidszorg van paarden. De chiropractor vindt bijvoorbeeld flinke blokkades in de rug waar een slecht passend zadel de oorzaak van is. De chiropractor kan de eigenaar dan adviseren om naar een goede zadelpasser te gaan. Of de zadelpasser heeft te maken met een behoorlijk scheef paard waardoor hij/zij maar geen geschikt zadel kan vinden en hier veel concessies in moet doen. Het is dan fijn als de zadelpasser trainers kent die de eigenaar kan helpen het paard recht te richten.

Maar hoe weet de zadelpasser of chiropractor nu of de professional waarnaar hij/zij doorverwijst goed werk levert? HorseConnect maakt daarom ‘connecties’ tussen geschikte professionals inzichtelijk. Daardoor kan de professional gemakkelijk doorverwijzen terwijl hij/zij daarbij volledig onafhankelijk blijft. Deze connecties vormen zo de cirkel om het paard en de eigenaar.

Je staat er als eigenaar niet alleen voor. Ons platform helpt bij het verkrijgen van informatie en het uitkiezen van geschikte professionals die je kunt verzamelen rondom jouw paard.

 

Op dit moment bestaan er al vele kleine netwerkjes in de paardenzorg. Via HorseConnect proberen we al deze netwerkjes met elkaar te verbinden. Een osteopaat uit Brabant kan een klant uit Drenthe dan gemakkelijk doorverwijzen naar professionals in Drenthe.

 

Professionals kunnen alleen lid worden als zij via iemand uit ons netwerk zijn ingebracht. Op die manier kennen wij het werk van de professional en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Wij vinden het belangrijk dat de professionals goed zijn opgeleid, bereid zijn om buiten hun vakgebied te kijken, kritisch naar zichzelf zijn, de waarde inzien van samenwerken, open staan voor ontwikkeling en het leren van elkaar. De professionals zijn onafhankelijk en handelen vanuit kennis en kunde.

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie over HorseConnect? Neem dan contact op!

WAAR STAAN WE VOOR?

Bij HorseConnect gaat het om onafhankelijke samenwerking tussen professionals. Via een integrale aanpak, een mix van verschillende onderzoeks- behandel- en trainingsmethodes, kunnen we op een paardvriendelijke manier de gezondheid van paarden verbeteren. De professionals vormen met elkaar een cirkel om het paard en de eigenaar.

 

SAMENWERKING

Samen weten, kunnen en bereiken we meer.

WELZIJN

Gezondheid & paardvriendelijkheid.

PROFESSIONALITEIT

Kennis, kunde & kwaliteit.

INTEGRALE AANPAK

Verschillende deskundigen om het paard.

VERBINDING

Verbinden van paardeneigenaren & professionals.

ONAFHANKELIJKHEID

Iedere professional blijft onafhankelijk.

Het team

Jente Driessen

Iniatiefnemer

Gepassioneerde voedingsspecialist, revalidatie trainer en instructrice.

EMMA BLIJDENSTEIN

Iniatiefnemer

Gepassioneerde Osteopaat / Dierenfysiotherapeut voor paarden.

MAARTJE MULDER

Iniatiefnemer

Enthousiaste Marketing en Media specialist, trainer.

MARJORIE WESTERHOF

Iniatiefnemer

Gepassioneerde Osteopaat / Chiropractor voor paard en hond.

Jorien van Rijswijk

TEAMLID

Creatieve Online Designer en enthousiaste instructrice.